Херцогинята на Съсекс качи няколко килограма по време на бременността

...
 
Херцогинята на Съсекс качи няколко килограма по време на бременността
Коментари Харесай

Лимонена вода: как Меган Маркъл влезе във форма след раждането

 

Херцогинята на Съсекс качи няколко кг по време на бременността си с Лилибет. Това обаче по никакъв начин не я тормози, тъй като тя имаше избран лист с артикули и хранителни правила, които й разрешиха бързо да отслабне след раждането на сина си Арчи, които, несъмнено, ползва и след раждането на щерка си.

 

Без значение какво пишат и приказват медиите за Меган Маркъл, не може да се отхвърли единствено едно – тя наподобява просто ужасно! Американката си разреши да качи няколко непотребни кг по време на първата си бременност със сина на Арчи и първите месеци след раждането му. Да, тогава херцогинята имаше бузки, а ръцете и талията й се бяха разширили по размер (с изключение на краката, които постоянно са били визитната картичка на Меган и останаха съвсем непроменени). Историята се повтори и в този момент – неотдавнашната поява на Маркъл пред фотообективите във връзка нейния рожден ден потвърди, че тя много бързо влиза във форма, макар, че към момента има над какво да работи.

 

Растителна диета, балет и чаша за въодушевление: по какъв начин Меган Маркъл отслабва след раждането и дали нейните способи работят

 

Сутринта на Мегън стартира с чаша гореща вода и комат лимон – това, както мнозина към този момент знаят доста добре, разсънва тялото и започва храносмилателните процеси. Следва обичаната й закуска от овесени ядки (обикновено приготвени с бадемово или соево мляко) с банани и сироп от агаве като сурогат на захарта. Херцогинята също обича омлет със сирене, билки и изгорял самун.

 

Както повелява средиземноморската диета, Меган избира изобилен обяд и лека вечеря. Тя се пробва да яде вегетариански и безглутенови храни през седмицата, с цел да си разреши да се храни по-свободно през уикендите.

 

„ Но в това време всичко е обвързвано с салдото. Не желая да се усещам лимитирана. Знам, че когато стартира да се лимитирам в нещо, стартирам да преяждам. Това не е диета, а метод на живот “, сподели Меган пред Best Health.

 

Херцогинята споделя, че след вечеря пие зелен чай и се пробва да заобикаля кафето. Що се отнася до междинните закуски, Маркъл избира ябълки и фъстъчено масло.

 

Въпреки това Меган Маркъл не е фанатична във връзка с диетата си – тя в действителност обича неделните вечери, които провежда за приятелите и фамилията си. Тогава херцогинята на Съсекс може да подготви агнешки бут, чорба или печено – стига всеки да се любува на приятна вечер.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР